Инициативният комитет в подкрепа на кандидатурата на Христо Порточанов за президент

...
Инициативният комитет в подкрепа на кандидатурата на Христо Порточанов за президент
Коментари Харесай

Екипът на Порточанов обвини БФС в кражба на идеи

Инициативният комитет в поддръжка на кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС упрекна актуалното управление на футболния съюз, че употребява хрумвания от тяхната предизборна акция. Става въпрос за повдигане на възрастовата граница на реферите в професионалния футбол, както и задължаване на клубовете от Ефбет лига и Втора лига да имат на терена най-малко четирима български футболисти.

Ето и откритото писмо от комитета:

" Ние казахме, че ще създадем възрастовата граница за елитни съдии на 48 години. Сега разбираме, че това ще се разисква от Българския футболен съюз. Ние ще наложим избрана численост за български футболисти да бъдат от самото начало на терена в двете професионални групи (но не по-малко от четирима), разбираме, че и това ще се разисква от БФС.

ПЛАГИАТСТВОТО НЕ Е ТВОРЧЕСТВО! Търговско отделение Е ОМЕРЗЕНИЕ!

Щастлива Нова година!

Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС

П.П. Това не важи за корпоративните съдии на тимовете. Те се знаят кои са ".

 

Христо Порточанов е един от двамата футболни функционери, които са оповестили, че ще се кандидатират за идния идвънреден конгрес на БФС. Форумът към този момент бе насрочван на два пъти през предходната година (за 7 юни и 11 декември), само че и двата пъти бе отлаган поради изключителната обстановка в България, обвързвана с пандемията от COVID-19. Второто отсрочване бе съпроводено и със скандал, защото от БФС отхвърлиха да одобряват документите за кандидатурата на Порточанов. От екипа на някогашния президент на " Нефтохимик " тогава оповестиха, че при опита за подаване в канцеларията на футболния съюз, към момента не е било ясно, че конгресът няма да се състои на 11 декември. От БФС отхвърлиха това, само че останаха подозрения, че отлагането не е оповестено в точния момент. Другият явен претендент е президентът на " Марица " Христо Христов. Адвокатът Иво Ивков разгласи, че обмисля да се кандидатира, само че още не е решил. Подобно мнение изрази и вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов. Според неофициална информация, измежду претендентите ще е и актуалният член на Изпълкома Петър Величков, в чийто екип се чака да е Димитър Бербатов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР